Hos CE Porebeton ApS i Brørup nær Kolding udfører vi gerne din næste bygge- eller renoveringsopgave i en totalentreprise. Vi tilbyder totalentrepriser for private og erhverv i hele Danmark.

Alt fra køkken til nybyggeri i en totalentreprise

Betonelementer kan benyttes til en lang række formål såsom nybyggeri, men det kan også være forskellige former for tilbygninger. Det kan for eksempel være en garage, et anneks eller en fløj, som vi skal opføre i en totalentreprise. Elementerne kan også benyttes til skillevægge eller bærende vægge.

Det er endvidere blevet moderne med køkkener og badeværelser i betonelementer. Det giver et helt unikt udtryk, og det er samtidig tidløst. Et køkken af beton er også velegnet til gamle huse og landejendomme, hvor et moderne køkken måske kan virke som et fremmedelement.

Beton kan i det hele taget bruges til en hel række forskellige formål, og vi giver gerne gode råd og vejledning i forbindelse med en totalentreprise.​

Vi har stor erfaring med at bygge med gasbetonelementer, og vi lægger stor vægt på at bygge og renovere i god kvalitet. Vi lægger også vægt på at have nogle kompetente medarbejdere, så vi kan levere en professionel totalentreprise til vores kunder.

Kontakt os for at få et tilbud på renovering eller byggeri

Du kan kontakte os for at få flere oplysninger om de mange muligheder, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en totalentreprise. Du kan skrive til os på jc@ceporebeton.dk, eller du kan ringe til os på telefon 27 21 58 56 for at aftale nærmere.​