CE Porebeton ApS har til huse i Vejen nær Kolding. Vi bygger huse i gasbeton og porebeton for private og erhverv i hele Danmark. Vi bygger med gasbeton og porebeton, men det kan også være med Silka.

Betonelementer er yderst populært blandt vores kunder.

Fleksibelt og stærkt byggeri med gasbeton og porebeton

Gasbeton og porebeton er det samme, og de måler 60 x 40 centimeter.

Silka kan bruges som alternativ, hvis der er brug for en større robusthed eller en bedre lydisolering. De måler 50 x 100 centimeter.

Elementer såsom gasbeton og porebeton samt Silka er fleksible byggematerialer, der kan bruges til alle former for byggeri. Det kan være til en villa eller et kontorhus, men det kan også være til bærende vægge, skillevægge og lejlighedsskel.

Vi har mange års erfaring med gasbetonelementer inden for byggebranchen. Det gælder både mindre og større byggeprojekter, samt med små og store gasbetonelementer. Vi lægger stor vægt på at bygge i god kvalitet og at levere en god og professionel service til vores kunder. Derfor har vi også fokus på at have nogle kompetente medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud på byggeri i betonelementer

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om byggeri i gasbetonelementer såsom gasbeton, porebeton og Silka.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på at bygge hus, vægge eller mure med gasbetonelementer.​

Du kan ringe til os på telefon 27 21 58 56 for at høre nærmere, men du kan også skrive til os på jc@ceporebeton.dk.​​